Nesneye D. Prog.

2016-2017

Vize sinavda sorumlu oluna konular

• UML ile sınıf tasarımı ve okunması
  • KALITIM (inheritance)
  • Çok Biçimlilik (polymorphizm)
  • Java Swingler ile GUI tasarlama

simple Swing Examples

• OOPGUI02 Complete Radio buttons
  • Dining Philosophers DiningPhilosphers
  • Consumer Produces ve Reader Writer problemleri calisilmalidir.

PROJE

TETRIS oyunu İsteyen Konu hakkında bilgi almak için yanıma uğrayabilir.

Eski sorular

Archive

2015-2016

Bu ders icerikleri ve kurallarini icerecektir. 14 haftalik ders icerigi http://www.ticaret.edu.tr/DersKimlikFormu.aspx?Id=786&Dil=Tr adresinden erisilebilir. Bu dersi alttan alan ogrencilerin devam zorunlulugi YOKTUR .  Diger ogrenciler %70 devam sartini saglamak zorundadirlar.

• Final %40
  • Vize %20
  • Proje %30
  • Odev %10

Ders Kaynaklari

THREAD ÖRNEĞİ Consumer Producer src

Asansor Örneği src.zi_

ELEVATOR CODE w13weekOOP

All LAB CODES _Archive 2 Archive

Son Hafta H14NDP w14OOP2017 2

LAB

ODEV

• Odevler Bir DOSYA halinde hazılanıp İSTENDİĞİNDE teslim edilecektir. Bu Dosyada öğrenci sadece kendisine ait kodlar bulundurmalıdır.
  • Gosterilen Sunular icindeki siniflarin UML diyagramlarini olusturunuz. SON TESLIM 29 EYLUL
  • Evde calisabileceginiz bir bilgisayara JAVA SE JDK +JRE kurulup temel Labda yapilan ornekleri Tekrar ediniz (HER HAFTANIN ODEVIDIR). Bu odevler herhafta  LAB dan once TESLIM EDILIR.
  • Ders Kitabının ilk 8 bölümünün BÖLÜM SONU soruları
  • LABORATUARDA YAPILAN TÜM örnekler ödev olarak teslim edilmelidir. DART, Asansör, NİNJA, KAVANOZ, Point, Kompleks sayılar, Geometrik Şekiller( Dikdörtgen, Kare, Prizma, Küp)
  • 20141124_104800
  • Sayı tahmin OYUNU HAZIRLANACAK
  • tahminSayı TAhmin oyununu TERS şekilde çalıştırın. Siz sayı tutacaksınız Bilgisayar Tahmin edecek. Hile yapıp yapmadığınızı da kontrol etmeli
  • JAVA GUI (2) Bu sunudaki Örnekler
  • JAVA Problem Sessions – mustafa kasapbasi Buradaki Sorular

PROJE

Mayın Tarlası veya Renk Sudokusu Projeler ile ilgili ayrıntı ders içinde verilmiştir. İsteyen Konu hakkında bilgi almak için yanıma uğrayabilir.