Final Sınavlarında Tüm Öğrencilerime Başarılar Dilerim..

Kültür ve İstanbul Rektörlük Dersi Final Konularını Öğrenmek İçin Lütfen Aşağıdaki Linki İnceleyiniz..

kultur_istanbul_FINAL_KONULARI

7 Ocak 2014 Salı günü Sütlüce Kampüsü’nde ve 10 Ocak 2014 Cuma günü Küçükyalı Kampüsü’nde Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep BOZLAĞAN beyefendi “Küresel Kentler ve İstanbul” konulu dersi vermek üzere aramızda olacak !!

3 Ocak 2014 Cuma günü Küçükyalı Kampüsü’nde “Kültür ve İstanbul” Rektörlük Dersi kapsamında Üniversitemiz Fen-Edebiyat fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Yrd. Doç. Dr. Erhan Berat FINDIKÇI ders vermek üzere aramızda olacak !!

31 Aralık 2013 Salı günü Sütlüce Kampüsümüzde yapılacak olan “Kültür ve İstanbul” Rektörlük Dersi’nde Prof. Dr. Suphi SAATÇİ bizlerle olacak !!!

24 Aralık 2013 Salı günü Sütlüce Kampüsü’nde ve 27 Aralık 2013 Cuma günü Küçükyalı Kampüsü’nde Marmara Ün. Öğr. Gör. Dr. Meral AVCI DELİPINAR hanımefendi “19. ve 20. Yüzyılın Başlarında İstanbul’da İktisadi ve Sosyal Hayat” konulu dersi vermek üzere aramızda olacak !!

20 Aralık 2013 Cuma günü Küçükyalı Kampüsü’nde Prof. Dr. Artun ÜNSAL “Geçmişten Günümüze İstanbul Lokantaları” konulu dersi vermek üzere aramızda olacak !!

17 ARALIK 2013 SALI GÜNÜ SÜTLÜCE KAMPÜSÜ’NDE “KÜLTÜR VE İSTANBUL” REKTÖRLÜK DERSİ’NDE KONUK HOCAMIZ PROF. DR. İLBER ORTAYLI !!! DERS SADECE SAAT 13:00’DE YAPILACAK OLUP TİCARİ BİLİMLER  FAKÜLTESİ, HUKUK FAKÜLTESİ, İLETİŞİM FAKÜLTESİ, FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ’NİN BERABERCE KONFERANS SALONU’NDA DERSİ TAKİP ETMELERİ RİCA OLUNUR !!! TİCARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İÇİN SAAT 10:00’DA AYRICA BİR DERS OLMAYACAKTIR !!!

MÜHENDİSLİK VE TASARIM FAKÜLTESİ VİZE SONUÇLARI AÇIKLANDI !!

muhendislik_vize_notlari_kulturveistanbul

TİCARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ VİZE SONUÇLARI AÇIKLANDI !!

Ticari_Bilimler_Fakultesi_vize_notlari_KulturveIstanbul

MESLEK YÜKSEKOKULU VİZE SONUÇLARI AÇIKLANDI !!

MYO_Kültür ve İstanbul vize sınav sonuçları

10 Aralık 2013 Salı günü Sütlüce Kampüsü’nde ve 13 Aralık 2013 Cuma günü Küçükyalı Kampüsü’nde Dr. Mimar Sinan GENİM “Prehistoryadan Günümüze İstanbul’un Yerleşi Tarihi” konulu dersi vermek üzere aramızda olacak !!

UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ VİZE SONUÇLARI AÇIKLANDI !!

uygulamali_bilimler_fakultesi_VİZE_NOTLARI_Kültür_ve_İstanbul

HUKUK FAKÜLTESİ VİZE SONUÇLARI AÇIKLANDI !!

hukuk_fakultesi_VİZE_NOTLARI_kuturveistanbul

İLETİŞİM FAKÜLTESİ VİZE SONUÇLARI AÇIKLANDI !!

iletişim_fakültesi_VİZE_NOTLARI_kultur_ve_istanbul

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ VİZE SONUÇLARI AÇIKLANDI !!

fen_edebiyat_VİZE_NOTLARİ_Kültür ve İstanbul

KÜLTÜR VE İSTANBUL REKTÖRLÜK DERSİ VİZE SINAVINA GİREMEYEN ÖĞRENCİLER, MAZERET SINAVI BAŞVURULARI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKTEN BAŞVURU DETAYLARINI ÖĞRENEBİLİRLER !!!

VİZEMAZERETDUYURUSU_İSTANBUL

“Kültür ve İstanbul” Rektörlük Dersi kapsamında 6 Aralık 2013 Cuma günü Küçükyalı Kampüsü’nde ders vermek üzere, emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Ümit MERİÇ hanımefendi aramızda olacak !!

3 Aralık 2013 Salı günü Sütlüce Kampüsümüzde yapılacak olan “Kültür ve İstanbul” Rektörlük Dersi’nde Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Sosyoloji Bölüm Başkanı hocamız Sayın Prof. Dr. Korkut TUNA, “İstanbul’un Sosyolojik Dönüşümü” konusunda ders verecektir !!!

19 KASIM 2013 SALI günü SÜTLÜCE Kampüsü’nde, Prof. Dr. Suphi SAATÇİ ile yapılması gereken DERSİMİZ İPTAL EDİLMİŞTİR.

22 Kasım 2013 Cuma günü Küçükyalı Kampüsü’nde Mimar Sinan Üni. Eski Rektör Yrd. ve emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Suphi SAATÇİ “Mimar Sinan ve İstanbul’un Silueti” konulu dersi vermek üzere aramızda olacak !!

Vize Konularını Gösteren Tablo, 15.11.2013 Cuma günü güncellenmiştir. Aşağıdaki Linki Tıklayarak Öğrenebilirsiniz:

VİZE SINAV KONULARI

12 Kasım 2013 Salı günü Sütlüce Kampüsü’nde ve 15 Kasım 2013 Cuma günü Küçükyalı Kampüsü’nde Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsrev Subaşı “Geleneksel Türk Sanatları ve İstanbul”
konulu dersi vermek üzere aramızda olacak !!

8 Kasım 2013 Cuma Küçükyalı Kampüsü’nde Ayasofya Müzesi Müdürü Hayrullah CENGİZ, “İstanbul’un Efsaneleri”ni Anlatacak !!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan Süleyman Faruk GÖNCÜOĞLU beyefendi, bu kez 5 Kasım 2013 Salı günü Sütlüce Kampüsümüzde ders verecek !! Konumuz ise “İstanbul’u Bir Şehir Olarak Nasıl Tanırız, Nasıl Tanıtırız ??”

1 Kasım 2013 Cuma  günü Küçükyalı Kampüsümüzde yapılacak olan “Kültür ve İstanbul” Rektörlük Dersi’nde Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Sosyoloji Bölüm Başkanı hocamız Sayın Prof. Dr. Korkut TUNA, “İstanbul’un Sosyolojik Dönüşümü” konusunda ders verecektir !!!

koordinator_iletişim_bilgileri

25 Ekim 2013 Cuma Günü Küçükyalı Kampüsü’nde Prof. Dr. Ahmet Güner SAYAR, “İstanbul’un Son Dönem Kültür Mekanları” konusunu Anlatacak !!

22 Ekim 2013 Salı, Sütlüce Kampüsü’nde Ayasofya Müzesi Müdürü Hayrullah CENGİZ, “İstanbul’un Efsaneleri”ni Anlatacak !!

“Kültür ve İstanbul” Rektörlük Dersinin 8 Ekim 2013 Salı Günü Sütlüce Kampüsü’nde, 11 Ekim 2013 Cuma Günü Küçükyalı Kampüsü’nde Ders Verecek konuğu İstanbul Kültür Turizm İl Müdürü Prof. Dr. Ahmet Emre BİLGİLİ !!! Konumuz ise “İstanbul’da Öğrenci Olmak”

4 Ekim 2013 Cuma Günü Küçükyalı Kampüsü’nde Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan Süleyman Faruk GÖNCÜOĞLU beyefendi.. Konumuz ise “İstanbul’u Bir Şehir Olarak Nasıl Tanırız, Nasıl Tanıtırız ??”

“Kültür ve İstanbul” Rektörlük Dersi, 30 Eylül Salı günü oryantasyon programı nedeniyle Sütlüce Kampüsü’nde yapılmayacaktır !!

KÜLTÜR VE İSTANBUL REKTÖRLÜK DERSİ- HAFTALIK DERS PROGRAMI