Duyurular

27 Mayıs 2014 Salı günü Sütlüce Kampüsümüzde, 30 Mayıs 2014 Cuma günü Küçükyalı Kampüsümüzde yapılacak olan “Medeniyet ve Toplum” Rektörlük Dersi’nde Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. F. Cangüzel ZÜLFİKAR ders vermek üzere aramızda olacak !!!

23 Mayıs 2014 Cuma günü Küçükyalı Kampüsümüzde yapılacak olan “Medeniyet ve Toplum” Rektörlük Dersi’nde İstanbul Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa ŞENTÜRK ders vermek üzere aramızda olacak !!!

20 Mayıs 2014 Salı günü Sütlüce Kampüsümüzde yapılacak olan “Medeniyet ve Toplum” Rektörlük Dersi’nde Çocuk Vakfı Başkanı Sayın Mustafa Ruhi ŞİRİN beyefendi ders vermek üzere aramızda olacak !!!

SÜTLÜCE KAMPÜSÜNDE ÖĞRENİM GÖREN TÜM 1. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE: 20 Mayıs Salı günü, Çocuk Vakfı Başkanı Mustafa Ruhi Şirin Beyefendinin katılacağı Medeniyet ve Toplum Rektörlük Dersi konferans salonunda saat 13.00 yerine 13.30’da başlayacaktır. Konu ile ilgili sınıf arkadaşlarınızı haberdar etmenizi rica ederiz.

ÖNEMLİ DUYURU : REKTÖRLÜK DERSLERİNİN DERS SAATLERİNE RİAYET KONUSUNDA HASSAS OLUNMASI; BU ÇERÇEVEDE DERS GİRİŞ VE ÇIKIŞ SAATLERİNE UYULARAK DERS DEVAM ETTİĞİ SIRADA SALONA GİRİŞ-ÇIKIŞ YAPILMAMASI GEREKTİĞİ KONUSUNU SİZ DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE RİCA EDERİZ !!!!

13 Mayıs 2014 Salı günü Sütlüce Kampüsümüzde, 16 Mayıs 2014 Cuma günü Küçükyalı Kampüsümüzde yapılacak olan “Medeniyet ve Toplum” Rektörlük Dersi’nde Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi ve Yazar;  Dr. Fatma BARBAROSOĞLU ders vermek üzere aramızda olacak !!!

09 Mayıs 2014 Cuma günü Küçükyalı Kampüsümüzde yapılacak olan “Medeniyet ve Toplum” Rektörlük Dersi’nde Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Bedri MERMUTLU ders vermek üzere aramızda olacak !!!

06 Mayıs 2014 Salı günü Sütlüce Kampüsümüzde yapılacak olan “Medeniyet ve Toplum” Rektörlük Dersi’nde Üniversitemiz Ticari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Atilla YAYLA ders vermek üzere aramızda olacak !!!

ILETISIM_FAKULTESI_medeniyetToplumRektorlukDersi_VizeNotlari(GUNCEL-02052014)

İletişim Fakültesi vize notları yeniden kontrol edilerek, burada GÜNCEL haliyle Duyurulacaktır!!

myo_MedeniyetToplumRektorlukDersi_VIZE_NOTLARI_BAHAR2014

muhendislik_MedeniyetToplumRektorlukDersi_VIZE_NOTLARI_BAHAR2014

FenEdebiyat_MedeniyetToplumRektorlukDersi_VIZE_NOTLARI_BAHAR2014

UygulamalıBilimler_MedeniyetToplumRektorlukDersi_VIZENOTLARI_BAHAR2014

hukuk_MedeniyetToplumRektorlukDersi_VIZE_NOTLARI_BAHAR2014

TicariBilimler_MedeniyetToplumRektorlukDersi_VIZENOTLARI_BAHAR2014

Erhan_Erken_okuma_listesi

29 Nisan 2014 Salı günü Sütlüce Kampüsümüzde2 Mayıs 2014 Cuma günü ise Küçükyalı Kampüsümüzde yapılacak olan “Medeniyet ve Toplum” Rektörlük Dersi’nde Üniversitemiz Eski Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Dr. Erhan ERKEN beyefendi ders vermek üzere aramızda olacak !!!

22 Nisan 2014 Salı günü Sütlüce Kampüsümüzde, 25 Nisan 2014 Cuma günü ise Küçükyalı Kampüsümüzde yapılacak olan “Medeniyet ve Toplum” Rektörlük Dersi’nde Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Yrd. Doç. Dr. Osman BAYRAKTAR birlikte ders vermek üzere aramızda olacaklar !!!

8 Nisan 2014 Salı günü Sütlüce Kampüsümüzde, 11 Nisan 2014 Cuma günü ise Küçükyalı Kampüsümüzde yapılacak olan “Medeniyet ve Toplum” Rektörlük Dersi’nde Üniversitemiz Ticari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. DR. Murat YÜLEK hocamız ders vermek üzere aramızda olacak !!!

1 Nisan 2014 Salı günü Sütlüce Kampüsümüzde, 4 Nisan 2014 Cuma günü ise Küçükyalı Kampüsümüzde yapılacak olan “Medeniyet ve Toplum” Rektörlük Dersi’nde Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Yrd. Doç. Dr. Erhan Berat FINDIKÇI hocamız ders vermek üzere aramızda olacak !!!

28 Mart 2014 Cuma günü Küçükyalı Kampüsümüzde yapılacak olan “Medeniyet ve Toplum” Rektörlük Dersi’nde Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Öğretim Üyesi  Sayın Sayın Prof. Dr. Mim Kemal ÖKE hocamız ders vermek üzere aramızda olacak !!!

25 Mart 2014 Salı günü Sütlüce Kampüsümüzde, yapılacak olan “Medeniyet ve Toplum” Rektörlük Dersi’nde Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Öğretim Üyesi  Sayın Prof. Dr. Bekir Berat ÖZİPEK hocamız ders vermek üzere aramızda olacak !!!

21 Mart 2014 Cuma günü Küçükyalı Kampüsümüzde yapılacak olan “Medeniyet ve Toplum” Rektörlük Dersi’nde Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Öğretim Üyesi  Sayın Prof. Dr. Bekir Berat ÖZİPEK hocamız ders vermek üzere aramızda olacak !!!

18 Mart 2014 Salı günü Sütlüce Kampüsümüzde yapılması gereken “Medeniyet ve Toplum” Rektörlük Dersi İPTAL EDİLMİŞTİR.

11 Mart 2014 Salı günü Sütlüce Kampüsümüzde, 14 Mart 2014 Cuma günü ise Küçükyalı Kampüsümüzde yapılacak olan “Medeniyet ve Toplum” Rektörlük Dersi’nde Üniversitemiz Komşu ve Çevre Ülkeler Araştırma Merkezi Müdürü ve Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Ayşen GÜRCAN hocamız “Türkiye’de Aile Yapısı” konusunda ders vermek üzere aramızda olacak !!!

11 Mart 2014 Salı günü Sütlüce Kampüsümüzde, 14 Mart 2014 Cuma günü ise Küçükyalı Kampüsümüzde yapılacak olan “Medeniyet ve Toplum” Rektörlük Dersi’nde Üniversitemiz Komşu ve Çevre Ülkeler Araştırma Merkezi Müdürü ve Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Ayşen GÜRCAN hocamız “Türkiye’de Aile Yapısı” konusunda ders vermek üzere aramızda olacak !!!

4 Mart 2014 Salı günü Sütlüce Kampüsümüzde, 7 Mart 2014 Cuma günü ise Küçükyalı Kampüsümüzde yapılacak olan “Medeniyet ve Toplum” Rektörlük Dersi’nde Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Sosyoloji Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Korkut TUNA hocamız ders verecektir !!!

“Medeniyet ve Toplum Rektörlük Dersi”nde İlk Hafta MINIATURK GEZİSİ yapıyoruz. Gezi Programı için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız!!!

TicaretUniversitesi_MINIATURK

2013-2014 Akademik Yılı Bahar Dönemi “Medeniyet ve Toplum Rektörlük Dersi” HAFTALIK DERS PROGRAMInı Aşağıdaki Linkten Öğrenebilirsiniz!!

medeniyettoplum_rektorlukdersi_DerProgrami_2013-2014BaharDonemi

 

FİNAL_medeniyet_toplum_Rektorlukdersi_FINAL_KONULARIguncel

13-17-mayıs-haftası-medeniyet-toplum1

Medeniyet-Toplum-Mazeret-Sınav-Takvimi

MedeniyetToplum-6-10mayıs-haftası ders programı

MEDENİYET VE TOPLUM DERSİ VİZE MAZERET SINAVI BAŞVURUSUNU 3MAYIS 2013 MESAİ BİTİMİNE KADAR DEKANLIKLARINIZA/MÜDÜRLÜKLERİNİZE YAPINIZ!!

” Medeniyet ve Toplum ” Rektörlük Dersi / 22-26 Nisan 2013 Haftası Ders Programı : Prof. Dr. Şerif MARDİN !!!! Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ !!!! Prof. Dr. İsmail COŞKUN !!!! Dr. Emir TURAM !!!!

Rektörlük Dersinde bu kez konuk hocamız Prof.Dr. Numan KURTULMUŞ’u tanıyalım

Prof.Dr.Şerif_Mardin_bu hafta Rektörlük Dersimizin Konuğu.. Hocamızı tanıyalım

Prof.Dr_.İsmailCoşkun hocamızı tanıyalım..

medeniyet-ve-toplum_VİZE-KONULARI

1-5 nisan haftasımedeniyet toplum ders programı

PROF. DR. MİM KEMAL ÖKE bu hafta Rektörlük Dersimizin konuğu (Özgeçmiş)

İstanbul Sanatevi’nden Peyami Gürel Aramızda (özgeçmiş)

27_Araştırmacı-Yazar Beşir Ayvazoğlu Rektörlük Dersimizde Aramızda (Özgeçmiş)

18-22mart-medeniyet-toplum haftalık ders programı

23_ÜSKÜDAR KAMPÜSÜMÜZÜN KONUĞU YRD. DOÇ. DR. MUSTAFA ÖZEL (özgeçmiş)

22_PROF. DR. TEOMAN DURALI’YI TANIYALIM..

21_MEDENİYET-VE-TOPLUM-DERSİ-11-15-MART-HAFTASI-DERS-PROGRAMI

18_Prof. Dr. Ahmet Güner Sayar Küçükyalı Kampüsümzde konuğumuz olacak (Özgeçmiş)

17_Rektörlük Dersimizin Konuk Hocası Prof. Dr. Ahmet Ademoğlu-Özgeçmiş

15_Bu kez konuk hocamız Prof. Dr. Korkut-Tuna (Özgeçmiş)

14_Doç. Dr. Bekir Berat Özipek dersimize gelecek (Özgeçmiş)

11_PROF.DR.İLBER-ORTAYLI-MEDENİYET-VE-TOPLUM-REKTÖRLÜK-DERSİNDE İLK KONUK HOCAMIZ

10_MEDENİYET-VE-TOPLUM-DERSİ-4-8-MART-HAFTASI-DERS-PROGRAMI

9_MEDENIYET_TOPLUM_DERSI_gun_saat

3_miniaturk Gezisi_mühendislik

2_miniaturk Gezisi_fenedebiyat

1_Miniaturk Gezisi_hukuk_iletişim_ticari_bilimler

4_miniaturk_myo_13subat